Jouw Assistente

Jouw Assistente (omgeving Den Haag) zorgt ervoor dat jij je passie en focus op jouw bedrijf kunt houden. Ik weet dat je als ondernemer druk bent met te veel ballen tegelijk in de lucht houden. Ik ben een flexibele, ondernemende en zelfstandige Personal Assistant en ik ben graag Jouw Assistente.
Ik kan tijdelijk of structureel ondersteunen op uiteenlopende gebieden, van administratie tot sales tot het organiseren van events. Met Jouw Assistente geen zorgen! Je zaken worden geregeld zonder dat jij er naar om hoeft te kijken.

Lees meer over de diensten

Al meer dan 10 jaar

Al meer dan 10 jaar help ik met veel plezier ondernemers. Ik neem werk uit handen zodat de ondernemer zich kan focussen op de core business. En met succes. Ik regel zaken waar de ondernemer zelf geen tijd voor of geen zin (meer) in heeft.

Als Jouw Assistente ga ik enthousiast aan de slag, ben ik altijd resultaatgericht en ben ik graag jouw helpende hand, een flexibele regeltante pur sang. Ik heb veel ervaring als Personal Assistant. Door mijn ervaring in het buitenland spreek ik vloeiend Engels en Spaans.
Ben je benieuwd wie Jouw Assistente is?

Lees meer over mij

Jouw succes is ons doel en “getting things done” is mijn passie.


Werkwijze

Iedere ondernemer is uniek dus daar pas ik mijn aanpak op aan. Ik ben al Jouw Assistente vanaf
12 uur per maand of via een strippenkaart. Mijn tarief is afhankelijk van de inzet.

Lees meer over mijn tarieven

Privacy Statement Jouw Assistente