• Connie Schijf

  Directeur/eigenaresse Bureau Schijf

  Dymphna stelt zich op vanuit een besef van gedeelde verantwoordelijkheid voor het succes van ons bureau. Dit impliceert: – verantwoordelijkheid nemen – meedenken in wat er verder nog nodig is – scherp blijven op deadlines.

 • Andrew van Esch

  Directeur Daesch Concepts

  Wat een heerlijk mens, die Dymphna. Terwijl ik in de volle stress schiet en niet meer weet hoe ik het op tijd af moet hebben, lost Dymphna het gewoon op. Ze vraagt, analyseert, komt met een voorstel en daarna hoor je haar niet meer want ze klaart gewoon de klus. Iedereen zou een Dymphna moeten hebben!

 • Esther van Heteren

  Mevrouw de Aankoopmakelaar

  “Ik ben zo blij met jou!”

Testimonials

Projecten

Bureau Schijf
Voor Bureau Schijf regelt Jouw Assistente al meerdere jaren de Back Office. Dit houdt onder andere in: het regelen van de logistiek en communicatie rondom de trainingen tussen deelnemers en het Bureau, het maken van de readers en het organiseren van locaties voor de trainingen; de administratie en het verzorgen van het archief.

Mevrouw de Aankoopmakelaar
Mevrouw de Aankoopmakelaar heb ik ondersteund met het zoeken op Funda en andere sites naar het droomhuis van haar aankoopklanten om daarna haar website met de aankopen te mogen updaten.

Redivivus
Back office en administratie.

Jan Boon, Grow with the Flow, acquisitiecoach
Nabellen van leads voor afspraken. Telefoon aannemen en agenda beheren.

Els van Leeuwen, School tegen Schelden
Het updaten en onderhouden van adresbestanden.

Particuliere klant
Administratieve ondersteuning ter voorbereiding op verhuizing naar Jakarta.