Over mij

Op mijn twaalfde ben ik van Baarn naar Spanje verhuisd. Een logische stap voor het creatieve en reislustige gezin waar ik uit kom. Ik heb er een heerlijke puberteit gehad. Op de internationale school heb ik vloeiend Engels en Spaans leren spreken. Inmiddels woon ik alweer ruim 20 jaar in Den Haag, samen met mijn man en onze tweeling (een geweldig stel) en genieten we elke dag van deze mooie stad met de zee en het strand.

Ik ben naar Den Haag gekomen voor mijn opleiding communicatie management aan de HEBO (Hogere Europese Beroepen Opleiding) aan de Haagse Hogeschool. Na deze studie ben ik ontwikkelingspsychologie gaan studeren in Leiden. Tijdens mijn studie psychologie werkte ik in een kinderdagverblijf. Waar ik een deel van mijn kwaliteiten kon ontwikkelen. Na 7 jaar heb ik de stap naar zelfstandige gezet en ben ik mijn passie voor organiseren, regelen en het helpen van anderen gaan volgen.

Sinds 2007 werk ik als freelance Personal Assistant. Daarin valt alles samen voor mij. Ik ben graag de steun en toeverlaat voor mijn klanten. Ik vind het geweldig om gedreven ondernemers te ondersteunen om hun bedrijf te laten groeien, of de drukbezette particulier weer lucht in hun leven te geven door hen bij te staan.

Naast het werk als assistente. ben ik ook zeer actief als bestuurslid  van het internationale vrouwen netwerk: Womens Business Initiative International (WBII). Elke maand organiseren wij een netwerkbijeenkomst rondom een gastspreker en presenteer/modereer ik de avond. Als vicevoorzitter help ik mee het team van vrijwilligers aan te sturen, coördineren en contact te maken en onderhouden met de verschillende andere relevante netwerken zoals de Nederlandse Vrouwen Raad (NVR).

Ik ben een bezige bij op allerlei verschillende gebieden, dat maakt mij blij en dat vind ik heerlijk!

Dymphna